Ga naar de inhoud

Beslissingen seizoen 2020-2021

Het bestuur van de VTTL heeft, in het licht van de huidige maatregelen van de overheid, de volgende beslissingen genomen tijdens de bestuursvergadering van 15 februari 2021:

  • Landelijke en provinciale interclubs: het seizoen 2020-2021 wordt stop gezet. Er zijn geen stijgers en geen dalers. De afdelingen van dit seizoen blijven dus identiek voor het seizoen 2021-2022 en zullen ingedeeld worden op basis van de inschrijvingen.
  • Landelijke evenementen: de Beker van Vlaanderen wordt afgelast. Voor de finaledag van het VJC, alsook het internationaal tornooi -12 te Leuven wordt later nog een beslissing genomen in functie van de beslissingen van de overheid. Eerder werden ook al de Vlaamse Kampioenschappen Veteranen en de derde fase van het VJC afgelast.
  • De landelijke klassementen (B2-B6) blijven ongewijzigd, behoudens reglementaire bepalingen of op specifieke aanvraag van de betrokken speler. Voor de provinciale klassementen ligt de bevoegdheid bij de provinciale klassementscommissie.

Eerder was ook al de Nationale interclub stop gezet. Het bestuur hoopt dat er zo spoedig mogelijk versoepelingen worden aangekondigd, zodat de normale werking van onze clubs opnieuw kan starten. Laat ons hopen dat dit een seizoen wordt om vlug te vergeten en vooruit kijken naar een vlekkeloos 2021-2022.

Keep it safe !!!

Bron : website VTTL