Ga naar de inhoud

Sluiting lokaal

Beste leden en sympathisanten van TTV Hasselt United,

Zoals de meeste onder jullie al weten zijn er opnieuw strengere maatregelen. Voor onze sport heeft dit tot gevolg dat alle activiteiten gestaakt zullen worden vanaf vandaag en het lokaal dus permanent gesloten zal zijn. Vanaf heden dus geen trainingen meer tot …

We hebben geen glazen bol maar we vermoeden dat dit wel eens tot het einde van het jaar kan duren.

We hebben de afgelopen periode er alles aan gedaan als bestuur, om met alle leden onze sport in alle veiligheid te kunnen beoefenen zodat we met ieder lid de finish halen. Hou het daarom veilig zodat we jullie allemaal terug mogen verwelkomen als dit toegelaten is, zorg goed voor uzelf, elkaar en voor uw familie. Laat ons samen dit smerige virus verslaan met 11-0.

Indien u nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren. 
Alvast bedankt voor jullie begrip en keep it safe.